Lördag morgon ......

Sonen vaknade vid 03.10...jo....och ja jag försökte sova....men har man en sådan go unge i sängen som är hur pigg som helst så funkar det ej att låtsas sova eller berätta att det är natt än.  " mamma visst e det morgon nu?"  " Det är tidig morgon nu ,säger jag"  " mamma det är ju ljust ute nu, skall vi gå ut och hoppa studsmatta"  " om en stund, försök sova nu! "
Saken är ju den att jag är ju morgonpigg av mig....men ändå.  Så vi 04.15 steg vi upp....drack lite te och åt banan med örter.....jo, gubben i huset sover hårt!
Det som är det underbara med tidiga mornar är lugnet som råder.....enligt yogan så är det då vi skall jag göra yoga för att fylla på med energi  så det räcker hela dagen.

Vi gick ut efter att vi fikat....och hoppade och hoppade.....fåglarnas kvitter och sonens skratt ...oj, vad rik man kan vara!
Barfota på gräset och ja, levande.....ett med alltet.

" Älska och gör vad du vill "

Sat Nam & välkommen till andligspis!

Maria heter jag ......och vad det nu betyder !!!
Vilket fall som helst kommer denna blogg att handla om det som står mig varmt om hjärtat. Andligspis är ett namn/uttryck/ form..ja, vad man vill kalla det.....för mig så handlar det om att vara medveten i det jag gör, det jag säger och de jag äter. Att jag försöker vara här och nu .....och alla gånger är det ju ej helt lätt !!

Denna dag har varit rolig, min kära vännina har varit här och vi håller på att arbeta med vår webbsida.....

Har en son som i morse sa " mamma, jag vill vara på hemmadagis i dag"......
Vi har ett litet litet berg på baksidan av vår bagarstuga....där vi sitter och fikar och lyssnar på ljud...........har satt upp ett klätterrep där så nu kklättrar v



FJOLÅRETS BLÅBÄR GÅR JU OCKSÅ BRA!

RSS 2.0